Blog

Blog

Pregătirea miresei

Cum ar trebui să fie?

 

 

În această dimineață, chiar și soarele umple dormitorul dvs. spațios cu o lumină, într-un mod special. Totul este neobișnuit, aerisit și ușor. Te-ai trezit cu o emoție tremurândă și cu o inimă scufundată: astăzi este ziua ta! Dar această emoție este plăcută. Fără agitație, fără griji, fără teamă de a uita ceva sau de a nu avea timp. Ați depus multe eforturi pentru a face această zi ușoară.

 Și poate, pentru fiecare clipă din această dimineață frumoasă, mult așteptată, care în cele din urmă a venit și nu se va mai întâmpla niciodată, lucrarea unei echipe mari, încercând să creeze pentru dvs. o poveste de neuitat.

Deci, Mireasa, o dimineață de nuntă fericită și fericită!

Cum să începeți dimineața

Nu sari brusc dintr-un pat cald imediat dupa trezire. Permiteți-vă să vă bucurați de lumina de dimineață blândă, să admirați dantele delicate sau liniile rafinate ale îmbrăcămintei dvs. de nuntă. Nu trebuie să te gândești la fier de călcat, prietena ta nu va arde voalul accidental. Rochia elegantă și un voal delicat, fără greutate, au fost de mult timp pregătite și par a fi un element integrant al interiorului dormitorului de dimineață înainte de nuntă.

Atmosfera și starea de spirit

Deschideți fereastra, permiteți aerului proaspăt și vântului să vă prezinte starea de spirit bună. Într-o atmosferă liniștită de sunete blânde de muzică, stați pe un scaun și, relaxați-vă, ajustați faptul că totul va fi bine.

Rudele tale, prietenii tăi, te vor ajuta. Dacă ați fost de acord cu noi, vom avea grijă de tot, inclusiv de înregistrarea camerei dvs. în hotel sau în camerele din casa dvs., în cazul în care dimineața înainte de nunta are loc. Aceasta este treaba noastră, dar nu ne aduce mai puțină plăcere decât mireasa. Ne place foarte mult să facem dimineața miresei în locuri neașteptate de poveste, totul depinde de conceptul de nuntă pe care l-am co-inventat. Pădurea, terenul de vară, acoperișul înalt, restaurantul, castelul medieval, studioul de interior – sarcina noastră este să facem această dimineață un moment de neuitat.

După ce totul a intrat în vigoare și acum știți sigur că această zi va fi cea mai bună zi a tuturor celor anterioare, puteți face o baie sau un duș. Depinde de obiceiurile și preferințele tale. Spălați-vă capul astfel încât coaforul care este deja pe drum să nu-și petreacă un timp prețios pe el.

mic dejun

  

Este necesar micul dejun. Chiar dacă tot nu poți face față emoției tale și nu ai absolut nici un apetit. Un mic dejun delicios, ușor gătit și frumos decorat de profesioniști, va fi o altă amintire dulce. Micul dejun ar trebui să includă numai alimentele și băuturile obișnuite, astfel încât să nu existe probleme neașteptate.

Lucrați pe imagine

Un stilist, artist de machiaj și coafor vă așteaptă, strălucind de fericire, radiând atât energia cât și tandrețea. Este recomandabil să vă retrageți cu ei într-o cameră în care nimeni nu va interfera cu voi pentru a crea un adevărat miracol.

Ați avut grijă de selecția acestor specialiști din timp. Este minunat dacă abilitatea de a aplica machiaj, de a crea o coafură și un stil general sunt combinate într-o singură persoană. Dar o astfel de opțiune excepțională este extrem de rară, deci este mai bine să inviți oameni, fiecare dintre ei fiind implicați cu succes în propria afacere. Abordarea înțeleaptă a selectării specialiștilor dintr-o varietate de oferte disponibile de la diferite agenții de nunți garantează o dispoziție minunată nu numai din rezultatele muncii lor, ci și din comunicarea cu ei.

Toate procedurile cosmetice necesare feței, corpului, unghiilor și părului au fost ținute cu o zi înainte sau mai devreme. Machiajul și coafura după lungi experimente în avans au fost de acord cu stilistul și cu câteva zile în urmă au făcut versiunile lor de încercare.

Acum este timpul să vă relaxați și să vă bucurați de procesul de lucru al profesioniștilor. Veți observa cum în fiecare minut trecem treptat într-o regină incredibil de luxoasă, pe care mi-a văzut-o logodnicul de atâta vreme în urmă …

Imaginați-vă cât de mult va învinge inima când vă va arăta așa, dacă sunteți însuși încântați de ceea ce sunt capabile de mâinile de aur ale unor maeștri adevărați.

Sunteți pe deplin pregătiți pentru sosirea unei persoane cu care ați decis să vă conectați o dată pentru totdeauna și care este acum pentru dvs. cel mai bun oaspete. Dar mai întâi – o sesiune foto!

Fotografie de memorie

Un fotograf profesionist de nunți, pe care l-ați invitat, nu a așteptat până când ați luat micul dejun, ați făcut machiaj și ați admirat-vă privirea într-o oglindă mare. El, neobișnuit, neobservat pentru toată lumea, a înregistrat fiecare moment al acestei minunate dimineață, astfel încât, după un timp, ați privit cu plăcere fotografiile superbe.

 Dacă aveți detalii sau puncte pe care nu doriți să le reflectați asupra fotografiei, conveniți cu fotograful în prealabil. Și pentru fotografia de dimineață pe care o puteți oferi și lucrurile mici: jucăria preferată sau cartea dvs. preferată, o ceașcă de la care sunteți obișnuiți să beți ceai. Obiectele familiare fac întotdeauna fotografie deosebit superbe.

Ceva neobișnuit pentru fotografiile care vor fi făcute înainte de sosirea mirelui, puteți face și dețineți. Poate fi un cadru interesant, cu o dată de căsătorie sau o inimă mare. Chiar și o valiză mare sau un coș de răchită cu flori poate deveni un punct culminant.

Nu trebuie să vă îngrijorați prea mult dacă vă uitați bine dintr-un unghi sau altul: un fotograf fără sfatul dvs. vă va da seama cum să scoateți lumina, cum stați și unde să priviți. Singurul sfat: aveți grijă de hainele dvs. în timp ce lucrați cu un coafor și un machiaj. O rochie simpla de chintz este putin probabil sa arate spectaculoasa pe fotografiile de nunta.

Orice nuntă pentru un adevărat fotograf este o oportunitate de a-și arăta abilitățile, abordarea creativă și dragostea pentru munca sa. E greu nu numai pentru tine – această persoană va petrece toată ziua cu tine. El va uita de odihnă și mâncare, doar pentru a nu pierde cel mai important lucru.

 Și în ziua nunții, totul pare a fi principalul lucru. Nu uitați de acest martor al tuturor episoadelor de nuntă, încercați să înțelegeți cu înțelegere că vă poate cere să vă întoarceți într-un anumit mod sau să vă mișcați puțin mai departe de masă cu alimente.

Fotograful știe ce face